« Stappenplan Maisdoolhof»

Gepubliceerd op 09-07-2019

Vanaf vandaag is ons maisdoolhof weer geopend! Dus alle kinderen mogen weer lekker komen speuren. Om het geheugen even op te frissen een stappenplan voor het doolhof!

Stap 1: meld je aan bij de maisdoolhofbalie. Deze is naast de winkel, door de deur bij de entree naar het terras. Hier koop je de speurplaat en krijg je verdere uitleg over de opdracht.

Stap 2: Loop hierna vanuit de entree rechtdoor langs de speelweide naar de ingang van het doolhof. Dit is bij de brug over de schapenweide.

Stap 3: Volg de route en voorbij het grote spandoek met 'Maisdoolhof' erop gaat het echt beginnen. We gaan het maïs in!

Stap 4: Nu wordt het goed zoeken en speuren naar de zeven puzzels die verspreid over het hele doolhof verstopt zijn. Kun jij ze allemaal vinden en oplossen?

Stap 5: Als dat allemaal gelukt is, moet je nog wel even de uitgang zien te vinden natuurlijk! Die is niet op dezelfde plek als de ingang, maar juist aan de andere kant. (gratis tip!)

Stap 6: Wanneer je dan eindelijk weer uit het doolhof bent, heb je zeker wel iets lekkers verdiend! Terug bij de balie mag je je puzzelplaat laten zien om te kijken of alles goed is en krijg je een lekker bekertje ranja, een waterijsje en mag je ook nog eens een leuke verrassing uitkiezen!

Het maisdoolhof is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Entree: €5,- per deelnemend kind.

Stap-3-1562683908.png