« Heropening terras en Hoeve»

Gepubliceerd op 27-05-2020

Gelukkig, het is weer zo ver: wij kunnen het horeca-gedeelte weer openen!

Uiteraard zijn wij blij dat we weer aan de slag kunnen voor jullie. Maar vanwege de Coronamaatregelen zijn wij wel genoodzaakt om dit op aangepaste te wijze te doen en hanteren wij hierbij een aantal regels die opgevolgd moeten worden.

Vanaf maandag 1 juni om 12:00 uur gaan het terras en het binnengedeelte van de Hoeve weer open. Vanaf dinsdag 2 juni is de Speelschuur open. De spelregels voor de Speelschuur zijn terug te vinden in het bericht van vorige week. Hieronder volgt informatie over het terras en de Hoeve.

Voor zowel de Hoeve als het terras geldt volgens de richtlijnen van het RIVM:

- Bij aankomst wordt u een tafel toegewezen, loop niet zelf het terras op.

- Op diverse plekken zijn desinfectiepunten gemaakt.

- Maximaal 2 personen per tafel, tenzij zij tot hetzelfde huishouden behoren.

- Op het terras hoeft een tafel niet vooraf gereserveerd te worden, binnen in de Hoeve wel. Reserveren gaat alleen telefonisch.

- Houdt zo veel mogelijk de anderhalve meter afstand in acht.

De openingstijden zijn de komende tijd anders dan u gewend bent: op maandag met Pinksteren eenmalig van 12:00 tot 18:00 uur en daarna van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Daarnaast werken we met een kleinere kaart en proberen we een nieuwe opzet uit: we hebben binnen in de zaal een zelfbedieningsruimte gemaakt. Door daar het rondje te maken kun je zelf je drinken, broodjes, gebak, snoep en tussendoortjes pakken en daarna bij de kassa afrekenen.

Nieuws-openen-1590590704.jpg