« Wij gaan weer open!»

Gepubliceerd op 27-05-2021

Het is zover, wij gaan weer open! Er komt eindelijk mooi weer aan, dus vanaf vrijdag 28 mei heten we jullie graag weer van harte welkom buiten op ons terras.

Dit alles natuurlijk onder voorwaarde van de richtlijnen van het RIVM, dus met (digitale) registratie en gezondheidscheck bij aankomst, onderlinge afstand tussen tafels en het verzoek zo veel mogelijk aan de eigen tafel te blijven.

Sinds de laatste keer dat we open waren zijn er wel een aantal dingen veranderd:

- Wat helemaal nieuw is, is de manier van bestellen. Voortaan bestel je direct door via je smartphone de QR code op je tafel te scannen en uit te kiezen wat je wil, waarna dit door ons aan tafel gebracht wordt.  

- Wij hebben ons assortiment aan streekproducten in de winkel uitgebreid en gaan hier ook op de menukaart nog meer mee werken.

- Onze openingstijden zijn gewijzigd. Zowel de Hoeve, als de winkel en ook de Speelschuur (zodra die weer open mag) zullen allen geopend zijn van dinsdag t/m zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Zodra groepen weer mogen (nu dus nog niet) geldt voor groepen, op reservering een uitzondering en is in overleg een eindtijd tot 22:00 uur mogelijk.

Wij hopen zodra het mag ook de Speelschuur weer te kunnen open. Zodra daar definitief iets over bekend is, laten wij via Facebook en onze website meer weten.

Hopelijk tot snel!

Nieuws-openweer-1622125099.jpg