Battle of Billy barn

 

Sinds het najaar van 2014 heeft de Brandevoorste Hoeve de beschikking over een fantastische speelschuur waar kinderen de hele week uitbundig kunnen spelen. Klimmen en klauteren in het enorme speeltoestel is heerlijk. We zien de papa's en mama's vaak verlekkerd kijken naar hun kroost en het plezier dat ze beleven tijdens het klimmen. Uiteraard mogen de ouders best mee spelen in de schuur maar er wordt toch wel verwacht dat ze enigszins voorzichtig zijn voor de spelende kinderen. 

Na sluitingstijd is echter alles anders en is de wordt de speelschuur omgetoverd naar een heuse arena waar volwassenen een heftige strijd uitvechten tijdens 

The Battle of Billy Barn

The Battle of Billy Barn is een indoor spelprogramma voor volwassenen waarbij de deelnemers zowel fysiek als mentaal tot het maximum worden uitgedaagd. Het programma bestaat uit 4 actierondes en een finale ronde. Daarnaast zijn er twee rodedraad spellen. Tussen de actierondes door worden de deelnemers voorzien van een hapje en een drankje zodat men voldoende energie heeft om de uitdagingen aan te gaan. 

Programma

 

  18.30 uur Ontvangst met drankje en snack
  18.45 uur Uitleg programma Rode Draad spellen  
  19.00 uur

Start eerste ronde

  21.30 uur    

Finaleronde!

  22.00 uur Prijsuitrijking 
               22.30 uur Afsluiting