Kinderen

Onze kinderspeelweide is gelegen direct naast het terras. Hier kunnen de kinderen naar hartelust spelen en ravotten terwijl papa en mama of opa en oma lekker met een drankje op het terras zitten. De speelweide is zo gesitueerd dat uw kind veilig kan spelen en alleen via het terras de parkeerplaats op kan.

Bij slecht weer is er binnen in de Hoeve ook  plaats om te spelen. De kinderen kunnen een tekening of kleurplaat maken, met de toestellen spelen en lekker iets drinken. Een ander leuk alternatief is uiteraard de speelschuur. Kijk voor meer informatie hierover bij het kopje 'Speelschuur'.

In de zomer kunnen de kinderen zoals ieder jaar komen speuren  in ons maisdoolhof. Voor slechts 5 euro krijg je een leuke puzzelplaat, ranja een ijsje en natuurlijk een verrassing als beloning voor het oplossen van de speurtocht in het mais. 

Volwassenen (vanaf 12 jaar) mogen gratis als begeleiding mee. Hierbij is niets inbegrepen.
Het maisdoolhof is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar. De puzzels zijn op deze leeftijdscategorie gericht.

Aanmelden voor het doolhof gaat dit jaar via de normale winkelingang. Het voordeel hiervan is wel dat onze winkel ook op zondag geopend is, dus ook voor o.a. lekkere aardbeien of iets extra's om mee het mais in te nemen kun je dan bij ons terecht.
Het doolhof is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Je hoeft voor het doolhof niet te reserveren. Je kunt gedurende openingsuren op ieder tijdstip dat je wil binnenlopen in de winkel voor de puzzelplaat en entree.

Ook mogelijk: combideal entree Speelschuur & Maisdoolhof. Voor €9,- euro toegang tot beiden (exclusief, consumptiemunt.)

Wil je de speurtocht door het maïsdoolhof als kinderfeestje doen? Dat kan (op reservering) bij ons. De prijs hiervan is € 8,90 per kind. Hierbij zit dan inbegrepen:

  • Onbeperkt ranja
    Een ijsje
    Toegang tot het maïsdoolhof
    Een leuke verrassing na het lopen van de speurtocht
    Frietjes met 2 mini-frikandelletjes of kipnuggets