High Tea

High Tea

Vanaf 2 personen is het mogelijk om gezellig en lekker bij ons te komen high teaën.

Daarbij beginnen we als eerste met een soepje met kaasstengel. Daarna vervolgen we met een ronde met diverse hartige warme en koude hapjes. Als afsluiter is er de zoete ronde met lekkere zoetigheden. Hierbij wordt onbeperkt thee (diverse smaken), koffie of water geschonken.

De kosten van de high tea zijn €21,- per persoon. Minimaal 1 dag van tevoren reserveren.

Het is ook mogelijk om een high tea cadeau te doen middels een waardebon. Vraag hiernaar in onze winkel of neem even contact op via de mail.

Bonte boeren lunchplank

Onze lekker gevulde lunchplanken zijn al enkele jaren een populaire lunchbestelling. Vanaf 4 personen hebben we de grote planken van één meter, die we vol leggen met beleg, verschillende soorten brood, zoetwaren, sausjes en nog meer. Wil je hem iets voller belegd met ook nog warm vlees? Geen probleem, dan promoveren we hem naar een lunchplank deluxe! Vanwege de grootte van zo'n meterplank was deze alleen vanaf 4 personen te reserveren. Sinds kort is daar echter verandering in gekomen en hebben we op maat gemaakte planken voor een lekkere bonte boeren lunchplank voor 2 of 3 personen. Let wel even op dat je tijdig reserveert!

Gewone lunchplank: €12,-, lunchplank deluxe: €15,50.
Kinderen tot 12 jaar zijn de helft van de prijs.