Kerstbomen

Dit jaar starten wij met de verkoop van echte Kerstbomen. Vanaf 27 november gaan we beginnen en bieden we zowel het ras Nordmann als Omorika (in pot) aan. Ook voor een mooie, handige easyfix standaard én leuke kerstspulletjes kun je dan bij ons terecht op het grote Kerstbomenplein.

Geen zin in een auto vol zand en naalden? Of wil je de Coronadrukte vermijden? Tegen een kleine meerprijs gaan wij ook Kerstbomen aan huis bezorgen in Brandevoort, Mierlo-Hout, Stiphout, Warande, Helmond-West en Mierlo. Makkelijk en zorgeloos je Kerstboom in huis!

Wij starten i.v.m. het mooi houden van de bomen tot na Kerst met het afhalen en de fysieke verkoop op ons Kerstplein vanaf vrijdag 27 november. Bestellen via de webshop kan uiteraard al wel. 

Ons bomenaanbod:

Nordmann
De Nordmann spar is een van de meest populaire Kerstbomenrassen: de boom heeft een diepgroene kleur, is symmetrisch en heeft glanzende, geurende naalden die vanwege de hoge naaldvastheid bij goede verzorging nauwelijks uitvallen. Deze bomen zijn altijd voorgezaagd en voorzien van een conisch gat voor makkelijke bevestiging op de Easyfix standaarden. In de groottes 150-175 cm. of 200-250 cm.

Omorika
De traditionele Kerstboom, Picea Omorika oftewel de Servische spar heeft een heldergroene kleur, een sterke, lekkere dennenboomgeur, een sierlijke slanke vorm en is al jaren ontzettend populair als Kerstboom. Leuk voor op tafel, als eigen Kerstboom voor de kinderen of voor als je wat minder ruimte hebt voor een grote Kerstboom. In de groottes 200-225 cm., 100-150 cm. Of 40-60 cm. Afmetingen zijn inclusief pot.

Blue Diamond
Als je opzoek bent naar een originele, unieke Kerstboom dan is deze Blue Diamond, oftewel blauwspar, een goede keuze. Deze boom heeft een mooie blauwgroene kleur en stevige takken met dikke naalden die bovendien weinig uitval hebben. Uitermate geschikt om wat meer gewicht aan versieringen te kunnen dragen. Grootte: 175-200 cm. incl. pot.

Tafelkerstboompje
Een gezellig kleine Kerstboom van het ras Picea glauca Conica. Leuk voor op tafel, als eigen Kerstboom voor de kinderen of voor als je wat minder ruimte hebt voor een grote Kerstboom. Deze dwergspar heeft een mooie diepgroene kleur en zachte naalden. Grootte, ongeveer 60 cm. incl. pot.